Algemeen

16 januari 2015

Lezing: Vind je eigen weg bij Erve Zurel

Lezing: Vind je eigen weg bij Erve Zurel

Zondag 25 januari geeft Gert-Jan de Hoon een lezing ‘Vind je eigen weg’ bij Erve Zurel in Borculo. In een boeiend verhaal neemt hij je mee op reis en laat je nadenken over jezelf waar je nu staat in je leven: ben je tevreden of zou jij een nieuwe koers willen kiezen?
De eerste keer dat de Hoon bewust een eigen bestemming koos in zijn leven was na zijn studie. Hij besloot in 1991 op reis te gaan per trein, met Beijing in China als zijn bestemming. Vanaf dit moment begon er een ontdekkingsreis die hem heel de wereld over zou brengen. Via Oeganda in Afrika, terug naar China, Pakistan, Nepal en India. Een wildernisgids-opleiding in Canada en de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje.
In de onmetelijke natuur van Canada leerde hij het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid, ervaarde hij de nietigheid van het leven en dat we als mens onderdeel zijn van een groter geheel. De Hoon liep diverse keren het pelgrimspad in Spanje waar hij leerde dat de weg de bestemming is. Na 2500 km wandelen ontrafelde hij het geheim van ‘de camino’. Als coach gebruikt hij nu de camino als metafoor voor de weg die we bewandelen in het leven.
Als je terugkijkt naar de weg die je gekomen bent, kun je veel over jezelf te weten komen. Hoe doe je de dingen die je doet in je leven? Waarom doe je de dingen op deze manier? Hier ligt ook de sleutel verborgen om de regie in eigen hand te nemen. Als je vooruit kijkt en droomt wat zou je dan willen bereiken in het leven, wie zou je willen zijn?
Gert-Jan de Hoon is een innemende storyteller, inspireert ‘beyond’ en hij weet zijn publiek te boeien met zijn levenslessen en avonturen. Aan de hand van zijn inspirerend verhaal neemt hij zijn toehoorders mee op een reis van bewustwording en hoe je de regie van het leven in eigen hand kunt nemen. Hij is een deskundig personal coach, spreker en gids en auteur van het boek Een pelgrimstocht naar Santiago. Hij helpt op een heldere, integere en betrouwbare manier om door de complexiteit van onze tijd te navigeren.
Zondag 25 januari
Aanvang lezing: 14.00 tot 16.00 uur (koffie staat klaar vanafzaal open vanaf: 13.30 uur)
Plaats: Erve Zurel, Platvoetsdijk 9-11, 7271 NE Borculo
Entree: € 12,50
Aanmelden via info@ervezurel.nl
Meer informatie op www.ervezurel.nl en www.voyagebeyond.org

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook