Home » Algemeen » Topteam Berkelland verslaat Etikon
Algemeen
Sport

18 januari 2015

Topteam Berkelland verslaat Etikon

Topteam Berkelland verslaat Etikon

Top Team Berkelland heeft vandaag voor een verrassing gezorgd door te winnen van regerend landskampioen Etikon. De landskampioen kwam met een gehavend team naar Haarlo.
Jean-Paul de Bruin was er vandaag niet bij, ook zijn vervanger Peter de Bakker belde gisteren avond af. Hierdoor moest Etikon teamleider Bennie Deegens met een zwaar gehavend team beginnen aan het duel. Top Team Berkelland maakte hier dankbaar gebruik van. Hans Klok wist in de eerste partij te winnen van Veldhuizen, Faus won ook. De wedstrijd tussen Niessen en Busscher was daarom voor spek en bonen. Niessen won, waardoor de einduitslag 4-2 in het voordeel van Top Team Berkelland was. Hiermee plaatse het team van captain Hans Klok zich voor de winnaars poule en zal het zeker niet degraderen.
(Tekst: BerkellandFM)
Foto’s:
DSC_0029
DSC_0030

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com