Home » Algemeen » Schiettoernooi voor bedrijven door S.V. Diabolo
Algemeen
Sport

21 januari 2015

Schiettoernooi voor bedrijven door S.V. Diabolo

Schiettoernooi voor bedrijven door S.V. Diabolo

Op 20-21-24-25-26-27 februari organiseert schietvereniging S.V. Diabolo weer hun jaarlijks bedrijf schiettoernooi. Alle bedrijven in Berkelland zijn uitnodigt om mee te doen aan dit evenement voor een gezellig en sportief avondje uit met uw collega’s. Er wordt opgelegd geschoten in teams van 4 personen, in 6 verschillende klassen. Er worden 15 wedstrijdkaarten verschoten die mee tellen voor het eind resultaat. Tevens is er natuurlijk de mogelijkheid om gezellig wat te drinken en bij te kletsen tussen het schieten door in de kantine.
Lijkt het u leuk om mee te doen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met; Rosanne Brandenbarg tel. 0615678005 of e-mail: rosannebrandenbarg@live.nl.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com