Algemeen

25 januari 2015

Succesvolle opleiding Uitgebreide Eerste Hulp krijgt vervolg

Succesvolle opleiding Uitgebreide Eerste Hulp krijgt vervolg

Afgelopen november startte Rode Kruis Berkelland met de eerste opleiding Uitgebreide Eerste Hulp. Tien enthousiaste deelnemers namen deel aan de volledige opleiding (drie modules), één deelnemer volgde de module Reanimatie en AED bedienen.
De sfeervolle presentaties van gastdocent Gerrit Voskamp, de vele praktijkoefeningen en de fijne groepssfeer hebben geleid tot een mooi resultaat: alle deelnemers zijn competent verklaard en inmiddels in het bezit van het bijbehorende certificaat. Naast het behalen van een certificaat, hebben zes deelnemers zich aangemeld als Rode Kruis Eerste Hulpverlener bij evenementen.
Helaas waren er voor de eerste opleiding een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vanwege de grote toeloop en om het succes van de eerste deelnemers te vieren, krijgt het opleidingsaanbod een vervolg. Op dinsdag 27 januari start een volgende opleiding Uitgebreide Eerste Hulp. Ook in het nieuwe jaar zet Rode Kruis Berkelland zich in om zoveel mensen de kans te bieden een opleiding op het gebied van eerste hulp te volgen. Daarom bieden we de opleiding ook deze keer aan voor het speciale actietarief van 50 euro. 


De opleiding bestaat ook weer uit 12 wekelijkse lessen. De lessen vinden wederom plaats in ons Rode Kruis gebouw in Borculo. De docent voor deze lessen is Trees Bel. Inmiddels is ook deze opleiding volgeboekt.
In de loop van het jaar krijgt de opleiding verder vervolg. Daarnaast biedt Rode Kruis Berkelland nog een aantal andere modules op het gebied van eerste hulp, waaronder Eerste hulp bij wandelletsel. Wil jij je opgeven voor de opleiding Uitgebreide Eerste Hulp of wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact op met Margreet Afman via m.afman@rodekruisberkelland.nl of 0545-274580. Of kijk op de site www.rodekruis.nl/berkelland.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook