Algemeen

25 januari 2015

Gezamenlijke open dag van de Kiezel&Kei én de Da Vinci

Gezamenlijke open dag van de Kiezel&Kei én de Da Vinci

Ouders met een sportieve koter, die ook geïnteresseerd is in techniek, zijn dinsdag 3 februari van half 9 ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de open dag van de twee scholen. Beide zijn gehuisvest aan het Hambroek 54. De Kiezel&Kei zit in het linker gedeelte. De Da Vinci in het rechter gedeelte van het gebouw.
Samen verder
De Da Vinci huist al een tijdje in het gebouw van de Kiezel&Kei. En vanaf 5 januari 2015 zijn de Kiezel&Kei én de Da Vinci school nu ook officieel aan elkaar verbonden. Zij organiseren deze open dag dan ook voor het eerst samen. ‘Deze officiële samenwerking kent alleen maar voordelen’, aldus Chris ter Beek en Jolanda Reinders. ‘Wij kunnen zo nog meer van elkaars kennis profiteren’.
Hoogbegaafdheid
‘Kiezel&Kei-leerlingen, waarbij in de loop van de basisschool-carrière hoogbegaafdheid wordt geconstateerd kunnen nu meedraaien met het programma van de Da Vinci-school. En, mocht het nodig zijn, dan kan de leerling ook makkelijk doorstromen naar de Da Vinci-school. De Da Vinci-leerlingen kunnen weer gebruik maken van de techniek-ateliers van de Kiezel & Kei. Daarnaast zullen de leerlingen van beide scholen, in het kader van samen leren, meer projecten samen doen. Zo is het voor alle leerlingen een win-win situatie’.
Kiezel&Kei
De Kiezel&Kei is, met 86 leerlingen, een kleine school met een enthousiast team. Goed onderwijs is belangrijk en staat op de eerste plaats. Elk kind is anders en daar spelen zij op in. Het is een sportieve school en met een modern vak als techniek zijn zij al vergevorderd. Voor meer info, bezoek de website: www.kiezelenkeischool.nl.
Da Vinci
De Da Vinci school heeft 30 leerlingen en is een voltijds basisschool voor hoogbegaafde jongens en meisjes. De kinderen krijgen dezelfde vakken als op andere basisscholen aangeboden. Maar dan wel compact en op een uitdagend niveau. Daarnaast is er ruimte voor verdiepen en verrijken. Op de Da Vinci zit het kind niet alleen tussen leeftijdsgenoten, maar ook tussen ontwikkelingsgelijken. Speerpunten zijn: zelfstandig werken en leren leren. Voor meer informatie: www.davinci-berkelland.nl. De Da Vinci school wordt ondersteund en begeleidt door Novilo (www.novilo.nl).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook