Home » Algemeen » Borchlo-turnsters oogsten medailles: 3 keer goud en 1 keer brons!
Algemeen
Sport

25 januari 2015

Borchlo-turnsters oogsten medailles: 3 keer goud en 1 keer brons!

Borchlo-turnsters oogsten medailles: 3 keer goud en 1 keer brons!

Op zaterdag 24 januari turnden de 6e divisie turnsters van Borchlo hun allereerste wedstrijd van het seizoen. En ze lieten gelijk hun visitekaartje achter in de Saza-hal van Doetinchem.
Met een geslaagde koprol eindigde Elin Ovaa haar goed geturnde balkoefening en opende de medaillereeks: ze won goud! Floor Textor behaalde een mooie 11e plek. Twee hele knappe prestaties, aangezien er 26 turnsters in deze categorie Instap D2 meedoen.
Lina Brand en Lotte Sollman, uitkomend voor de categorie Jeugd 1 D3, bezetten maar liefst de eerste en derde plek van het podium. Lina Brand maakte indruk met een super strakke vloeroefening. En Lotte Sollman liet een hele mooie doorlopende brugoefening zien. Deze dames verdienden dus terecht respectievelijk goud én brons.
Jasmina Nounouh besloot de medaillereeks. Ook met een gouden plak! Met een mooie hoge salto sloot zij een perfecte brugoefening af en behaalde daarmee de eerste plek in haar categorie Jeugd 2 supplement.
Anne Prinsen, tenslotte, was op de goede weg. Maar moest haar meerdere erkennen op de vloer. Ondanks dat is ze toch knap 9e geworden in de categorie Pupil 2 D3.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook