Home » Algemeen » Jeugd De Eendracht met twee stukken voor het voetlicht
Algemeen

29 januari 2015

Jeugd De Eendracht met twee stukken voor het voetlicht

Jeugd De Eendracht met twee stukken voor het voetlicht

GELSELAAR – De jeugdleden van toneelvereniging De Eendracht geven zaterdag 14 februari vanaf 19.30 uur een uitvoering in zaal Florijn te Gelselaar. De zaal gaat open om 19.00 uur.
De spelers in de basisschoolleeftijd voeren het toneelstuk “Terug naar Galactica” op, geschreven door Hermien Bosman. Sophie, Sam en Daniël zijn met hun ouders op vakantie in Frankrijk. Ze zitten midden in een bos waar niks te beleven valt, in een huisje zonder elektriciteit en stromend water. Ze vervelen zich kapot tot ze kennis maken met een groep als mens verklede aliens. Zij zijn met een ruimteschip uit Galactica gekomen om hun levenssteen te zoeken. Die moet ergens in het bos liggen.
De jeugd van het voortgezet onderwijs speelt deze avond de vrolijke eenakter “Een waar pandemonium”, geschreven door Pat Cook. De afdeling drama van een middelbare school gaat het stuk ‘Richard de Derde’ opvoeren. Het is de avond voor de première en er vindt een “repetitie met licht en geluid” plaats. Maar de regisseur moet het stellen met een militante regieassistente en een rekwisiteur die er, zodra het maar even kan, mee ophoudt. En diverse spelers zijn niet komen opdagen omdat ze van school gestuurd zijn.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com