Algemeen

3 februari 2015

H.W. Heuvelschool wint schoolreis-actie Hof van Eckberge

H.W. Heuvelschool wint schoolreis-actie Hof van Eckberge

Juichende kinderen, leerkrachten én ouders van de H.W. Heuvelschool uit Borculo hebben afgelopen vrijdag 30 januari tijdens het 3-jarige jubileum van Hof van Eckberge in Eibergen twee bijzondere prijzen in ontvangst genomen. Tijdens een zgn. Facebook-winactie heeft deze school het meeste aantal ‘likes’ gekregen op de door de school ingestuurde slogan en foto.
Met de wedstrijd, waaraan door veel scholen is deelgenomen, was een compleet verzorgd schoolreisje voor de hele school én een Tapas kookworkshop in de kookstudio bij Hof van Eckberge te winnen voor alle leerkrachten. Door het insturen van een slogan met bijpassende foto konden scholen deelnemen aan de actie van het 25.000 m2 grote belevingspark met mini ZOO. Met de ingezonden slogan ‘Wij spelen graag samen, zowel buiten als binnen, want samen spelen vinden we fijn. En van een dagje Hof van Eckberge winnen zouden we ondersteboven zijn’ en de bijpassende foto van een aantal kinderen die op de kop in het klimrek hangen zat de H.W. Heuvelschool in de eindronde. ‘Mede door de geweldige ouderbetrokkenheid van ouders van onze leerlingen hebben wij het grootste aantal likes gehaald op onze inzending. Daar zijn we blij mee én enorm trots op’, aldus de leerkrachten van de Heuvelschool.
Alle 180 kinderen krijgen met deze prijs een compleet verzorgd schoolreisje aangeboden en de leerkrachten een gratis Tapas kookworkshop ter waarde van ruim € 2.000,-. ‘Dan kunnen de juffen mooi eens leren koken’ lacht één van de enthousiaste kinderen’. ‘Die kookworkshop komt heel goed uit’, vult juf Ans vervolgens aan, ‘want dat stond al een aantal jaren op ons verlanglijstje voor een teamuitje’.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook