Home » Algemeen » Netwerkwandeling door natuurgebied Achterveld
Algemeen

5 februari 2015

Netwerkwandeling door natuurgebied Achterveld

Netwerkwandeling door natuurgebied Achterveld

Woensdag 11 februari wordt door WerkCafé Berkelland een netwerkwandeling georganiseerd door het prachtige natuurgebied Het Achterveld in Neede. De lengte van de wandeling is ongeveer 6 km. Door met gelijkgestemden in gesprek te komen doe je nieuwe ideeën op en leer je netwerken. Om 9.00 uur is het verzamelen bij de bibliotheek, Hessenweg 2 in Neede. Rond 11.00 uur is het tijd voor koffie en thee. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Geef je op vóór maandag 9 februari bij wcb.sportenbewegen@gmail.com Kijk op www.werkcafeberkelland.nl voor andere activiteiten.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com