Algemeen

5 februari 2015

Dubbel thuisweekend voor HCR Prinsen

Dubbel thuisweekend voor HCR Prinsen

Voor de driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen staat er voor het komend weekend een “dubbel” op het programma. Beide wedstrijden worden thuis gespeeld, te beginnen met de wedstrijd op zaterdag tegen de nummer drie van de ranglijst, MCR/De Uitspanning uit Barendrecht.
De eerste wedstrijd tussen beide teams eindigde in een afgetekende 8-0 nederlaag voor de Haarlose formatie, dat toen niet over de Duitse spelers kon beschikken. Nu is dit anders en speelt het team van captain Michel van Silfhout met Anno de Kleine, Markus Galla, Dave van Geel en Raymund Swertz. De tegenstander laat Sander Jonen thuis en voor hem speelt Peter Loenen. Verder spelen Eddy leppens, Dave Christiani en Richard Bitalis.
Een dag later is hekkensluiter Capelle/De Terp de tegenstander, dat vijf punten achterstand heeft op HCR Prinsen. De eerste ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 4-4 remise. Ten opzichte van een dag eerder is Christian Rudolph bij de Haarloërs nu de kopman, Anno de Kleine speelt op twee, Markus Galla op drie en Raymund Swertz op vier. De tegenstander komt met Martin Spoormans, Emilio Sciacca, Dan Breur en Peter van Lieshout naar Haarlo.
Zowel op zaterdag als op zondag beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur aan de Eibergseweg in Haarlo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook