Algemeen

7 februari 2015

Homo, Lesbisch, Bi?

Homo, Lesbisch, Bi?

Stichting de Kringen organiseert al sinds 1963 praatgroepen/gezelligheidsgroepen voor homo’s/lesbo’s en biseksuelen, ook in de Achterhoek.
In deze groepen kun je andere mensen leren kennen, die begrijpen waar je over praat. Een praatgroep is ook een gezelligheidsgroep en kan je de juiste richting ophelpen. Er is vaak een drempel bij homo’s/lesbo’s om je voor zo’n groep aan te melden. Men zegt wel eens: maak van je hart geen moordkuil en laat dit een nieuw begin zijn. Dus maak die stap en je bent al een heel eind op weg om gelukkig te worden met jezelf. Vaak zie je beren op de weg die er na de coming-out niet blijken te zijn.
Er zijn groepen voor vrouwen, voor mannen en er is een groep voor biseksuele mannen/jongens. In deze laatste groep voor biseksuelen kunnen ook homomannen in een heterorelatie terecht.
Er zijn plannen om in de Achterhoek een kring op te zetten voor jongere vrouwen tot ±35 jaar. Interesse? Bel of mail: Marleen. Je hoeft niet meteen in een praatgroep, je kunt ook gewoon een keer komen praten.
Kijk voor meer algemene info ook op www.dekringen.nl of voor de Achterhoekse kringen http://www.dekringen.nl/kringen/achterhoek
Voor informatie en aanmelding voor deze praatgroepen kun je bellen/mailen:
Voor mannen; 0573-452375 (Wim) of mail mannen.achterhoek@dekringen.nl
Voor vrouwen; 0573-402454 ( Marleen) of mail vrouwen.achterhoek@dekringen.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook