Home » Algemeen » Gerrit Jan Schothans vertrekt na dit seizoen bij Schuurman BZC
Algemeen

9 februari 2015

Gerrit Jan Schothans vertrekt na dit seizoen bij Schuurman BZC

Gerrit Jan Schothans vertrekt na dit seizoen bij Schuurman BZC

Trainer-coach Gerrit Jan Schothans zal na dit seizoen vertrekken bij waterpolo Eredivisionist Schuurman BZC uit Borculo. Schothans is bezig aan zijn eerste seizoen bij Schuurman BZC, waar hij de sterk verjongde selectie met eigen jeugd in de eerste seizoenshelft naar een zeer verdienstelijke 5e plaats leidde. Schothans zal zich komend seizoen volledig gaan richten op zijn functie als jeugdbondscoach.
Schothans: “we zijn bezig aan een mooi seizoen met een jong team, dat boven verwachting presteert. Een team in opbouw dat veel tijd en aandacht verdient. Naast mijn functie als clubcoach investeer ik veel tijd in Zeist en heb ik mijn eigen bedrijf. Dat is erg veel samen en bij topsport hoort dan ook keuzes maken!”.
BZC vind het erg jammer dat Gerrit Jan na één seizoen de club zal verlaten. “De nieuwe start verloopt uitstekend en we hadden graag langer samengewerkt. We begrijpen echter de keuze van Gerrit Jan en wensen hem veel succes de 2e seizoenshelft en volgend seizoen in Zeist” . Schuurman BZC zal voor volgend seizoen op zoek gaan naar een nieuwe hoofdcoach.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com