Home » Algemeen » HCR Prinsen om de KNBB beker thuis tegen Biljart Centrum Arnhem
Algemeen
Sport

13 februari 2015

HCR Prinsen om de KNBB beker thuis tegen Biljart Centrum Arnhem

HCR Prinsen om de KNBB beker thuis tegen Biljart Centrum Arnhem

In de vijfde ronde van de KNBB beker ontvangen de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen, zondag de nummer vijf van de eerste divisie A, Biljart Centrum Arnhem.
In een tweeluik, de tweede wedstrijd is zaterdag 28 februari in de Gelderse hoofdstad, moet de eredivisionist zich proberen te plaatsen voor de eindronde die voor de derde week in mei op de rol staat.
“Wij proberen ons debuut op het hoogste niveau natuurlijk te bekronen met plaatsing voor deze finale”, aldus Dinand Prinsen. Hij stuurt dan ook Christian Rudolph, Anno de Kleine, Markus Galla en Michel Silfhout naar de tafels.
De tegenstander, die afgelopen weekend haar kansen op een hoge klassering in rook zag opgaan door een 0-8 nederlaag tegen Garage Verbrugge, waardoor de achterstand op Aardexpres is opgelopen tot zes punten, kan kiezen uit Anton Konings, Rudy Gerrtisen, tevens captain, René Gerrits, Dieter Grossjung, Martijn Egbers en Ramazan Dundu.
De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com