Algemeen

13 februari 2015

Alzheimer Achterhoek zoekt een nieuwe secretaris

Alzheimer Achterhoek zoekt een nieuwe secretaris

De afdeling Achterhoek is een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten. De afdeling is onderdeel van de landelijke organisatie Alzheimer Nederland en is verantwoordelijk voor de organisatie van de Alzheimer Cafés, informatieavonden, gespreksgroepen en andere voorlichtingsbijeenkomsten.
Verder heeft de afdeling een belangrijke taak als belangenbehartiger van de doelgroep, middels deelname aan netwerken en contacten met beleidsmakers. De afdeling heeft een klein bestuur waarin de taken verdeeld zijn. Eenmaal per maand, op woensdagmiddag, komt de vergadering bij elkaar op een locatie in Groenlo.
De afdeling is dringend op zoek naar een nieuwe secretaris, hieronder de omschrijving en meer informatie.
Taakomschrijving:
Voorbereiden vergaderingen en verslaglegging, bijhouden van de post en de archieven, beheren van de mailbox, contactpersoon tussen de afdeling en derden. Werkt nauw samen met de voorzitter. Vormt samen met voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur van de afdeling.
Werktijden:
Vrije werktijden thuis. Daarnaast elke eerste woensdagmiddag van de maand overleg op een locatie in Groenlo. Overig contact en overleg via mail of telefoon.
Voorwaarden:
Affectie met de doelgroep: mensen met dementie en hun naasten.
Communicatief vaardig, handig met computer en officeprogramma’s. Handig in organiseren en archiveren. Kunnen samenwerken in een team, ondernemend, meedenkend.
Enige ervaring met secretarieel werk kan een voordeel zijn.
Inwerken en begeleiden:
In overleg en op maat door een van de bestuursleden.
Opleiding / Scholing:
HBO denk- en werkniveau, geen verdere scholing van toepassing. Wel organiseert Alzheimer Nederland bijeenkomsten voor secretarissen van Afdelingen.
begindatum: 01-03-2015
einddatum: in overleg
Informatie en contact:
Mevr. Anja Tieleman (voorzitter),
Morgenzonweg 25
7101 BH Winterswijk
e: anja.tieleman@kpnmail.nl
t: 0543 840719 / 06 28335214

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook