Home » Algemeen » The Moodchers Tribute Band treedt op voor de Zonnebloem
Algemeen

16 februari 2015

The Moodchers Tribute Band treedt op voor de Zonnebloem

The Moodchers Tribute Band treedt op voor de Zonnebloem

The Moodchers Tribute Band verzorgt de voorjaarsmiddag voor De Zonnebloem Borculo/Haarlo op zaterdag 14 maart 2015 in Zaal Peters in Borculo. De zaal is om 13.30 uur open, het programma begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 10 euro inclusief consumpties. De Moodchers Tribute Band is wereldberoemd in Borculo en omstreken. Daarom verwacht de Zonnebloem een grote toestroom van publiek en wordt iedereen vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden bij Gerrit Sprokkereef (06 – 55 94 08 11 of 0545 – 27 34 69). Gasten en andere belangstellende uit Geesteren en Gelselaar kunnen zich aanmelden via Jannie Kreunen, 0545 – 48 14 21.
Oude tijden herleven met The Moodchers Tribute Band
Wie kent ze niet van weleer. The Moodchers uit Borculo onder aanvoering van Henk en Ab Waanders. Zij verzorgden in de vorige eeuw jarenlang de muziek op feesten en partijen in de Achterhoek en omgeving. Voor velen betekenen The Moodchers muzikale historie met alle herinneringen die daarbij horen. Ook op muzikanten hebben The Moodchers veel indruk gemaakt. Dat bracht de Borculoers Jan Stomps, Emiel Hietbrink, Anton en Gerd Nijen Es ertoe om The Moodchers Tribute Band op te richten. Zij spelen het repertoire van The Moodchers waarmee oude tijden herleven, herinneringen opgehaald kunnen worden en een eerbetoon wordt gebracht aan de muzikanten en de muziek ‘van toen’. De Zonnebloem
Borculo/Haarlo is zeer verheugd over de medewerking van The Moodchers Tribute Band aan deze middag en kijkt uit naar een mooi feestje.
Over de Zonnebloem
De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Recent heeft de Zonnebloem Borculo/Haarlo voor Egbert Poessé een bezoek aan Go Ahead-Ajax mogelijk gemaakt. Maar … zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de één is het veel te lang geleden dat hij of zij het strand heeft gezien, de ander wil naar een voetbalwedstrijd of naar de film. Weer een ander heeft behoefte aan gezelligheid in of dichtbij huis. De Zonnebloem stelt zich ten doel die wensen waar te maken door contacten te leggen, gezelligheid te brengen, activiteiten te organiseren en vakanties mogelijk te maken. Wilt u graag eens uit of wilt u bezoek aan huis, neem dan contact met de Zonnebloem. Voor Borculo/Haarlo kan dat via www.zonnebloem.nl/borculo of door te bellen met 06 30 72 86 97.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook