Home » Algemeen » Taptoe 2015 op zaterdag 27 juni
Algemeen
Featured

18 februari 2015

Taptoe 2015 op zaterdag 27 juni

Taptoe 2015 op zaterdag 27 juni

Een al lang bestaande wens gaat in vervulling: het Wielrijderskorps komt weer naar Borculo
Op zaterdag 27 juni 2015 vindt de 16e Taptoe in Borculo plaats, die wordt georganiseerd door de St. voor Cultuur, Sport en Spel.
De taptoe zal, na de zeer goede ervaring uit 2014, weer plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo, met een gedeeltelijk overdekte tribune.
Ook de begintijd van de taptoe is, net als vorig jaar, om 14.30 uur en eindigt om ± 17.00 uur.
Gebleken is dat deze tijd prettiger is voor gezinnen met kinderen en ook voor ouderen.
De organisatie, de Stichting voor Cultuur Sport en Spel, heeft voor 2015 een prachtig programma samengesteld. Ze is zeer verheugd dat dit jaar het bekendste Nederlandse “Wielrijderskorps”, Crescendo uit Opende, een spectaculair optreden zal verzorgen. In 2002 en 2007 waren zij ook aanwezig.
De Stichting er zeker in geslaagd dat het een zeer afwisselend programma wordt.
Ook zeer content is de organisatie met de deelname van twee regionale korpsen:
Uit Berkelland zal Drumfanfare Euphonia uit Eibergen een show verzorgen.
De Schutterij Eendracht Ulft, uit de Achterhoekse gemeente Oude IJselstreek, zal het publiek vermaken met twee afwisselende shows waaronder vendeliers
Daarnaast zullen Jeugdkorps Bernhard en Showband Juliana uit Amersfoort, ongetwijfeld laten zien en horen dat ze bij de top van de befaamde Nederlandse taptoekorpsen horen.
Houd daarom zaterdagmiddag 27 juni 2015 vrij en kom genieten van de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook