Home » Algemeen » Gemeente biedt FNV een spreekkamer in het gemeentehuis aan
Algemeen

20 februari 2015

Gemeente biedt FNV een spreekkamer in het gemeentehuis aan

Gemeente biedt FNV een spreekkamer in het gemeentehuis aan

Burgemeester Joost van Oostrum heeft vanmorgen de FNV een voorstel gedaan om een oplossing te vinden voor de ontstane situatie ivm de geplaatste tent voor het gemeentehuis in Borculo. FNV vice-voorzitter Ruud Kuin van Zorg en Welzijn heeft vanmiddag vriendelijk bedankt voor het aanbod. Hij gaf aan dat de FNV donderdagmiddag alsnog een aanvraag zal indienen voor het plaatsen van een kleinere tent bij het gemeentehuis.
Burgemeester Joost van Oostrum:”We hebben de FNV een spreekkamer in het gemeentehuis aangeboden waar ze hun spreekuur voor de bezoekers kunnen houden, maar dan moet wel de tent die nu voor het gemeentehuis staat, worden weggehaald. Ik ontneem niemand het recht om te demonstreren, maar wil wel dat de afspraak wordt nagekomen, namelijk dat de tent voor één dag wordt geplaatst”.
Tent aangevraagd voor één dag
Vorige week deed de vakbond een melding bij de gemeente over hun actie. In de tent zouden ze een actie/voorlichtingsbijeenkomst houden voor hun leden. De tent was aangevraagd voor één dag, namelijk dinsdag 17 februari, maar de FNV besloot later op de dag zonder de gemeente daarvan op de hoogte te stellen, deze te laten staan.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook