Algemeen

23 februari 2015

Belangrijk en verdiend punt HCR Prinsen in Sas van Gent

Belangrijk en verdiend punt HCR Prinsen in Sas van Gent

De driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben in de strijd om degradatie te ontlopen, een belangrijk maar ook verdiend punt behaald op de nummer voorlaatst Ripa Recycling in Sas van Gent.
Captain Michel van Silfhout, moest na een gelijkopgaande partij de eer laten aan Kay de Zwart die het verschil maakte in de negende en veertiende beurt met series van negen en zeven caramboles, waardoor hij na 41 beurten de partij met 50-41 definitief naar zich toe trok.
Op de andere tafel zorgde Raymund Swertz ervoor dat de stand halverwege toch gelijk was door een 36-50 overwinning in 39 beurten op Jens van Dam. De Noord-Limburger had dit mede te danken aan een serie van acht caramboles in de 34ste beurt.
In het tweede deel van de wedstrijd begon Anno de Kleine tegen Francis Forton uitstekend door een serie van 14 caramboles in de zevende beurt en stond ook halverwege nog aan de goede kant score, maar toen de Belg bij de stand 30-32 een serie maakte van zes caramboles liep de Helmonder achter de feiten aan en verloor na 31 beurten met 50-40.
Dave van Geel bepaalde uiteindelijk, dat de Achterhoekers niet met lege handen huiswaarts keerden, door in een goede partij Ronnie Daniëls in 47 beurten met 44-50 te verslaan. Bij de stand 28-41 na 33 beurten plaatste de Belg een serie van negen caramboles maar de Zuid-Limburger antwoordde direct met een serie van vijf, waardoor zijn zege niet meer in gevaar kwam.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook