Home » Algemeen » Zondag 8 maart Internationale Vrouwendag viering op Erve Zurel
Algemeen

23 februari 2015

Zondag 8 maart Internationale Vrouwendag viering op Erve Zurel

Zondag 8 maart Internationale Vrouwendag viering op Erve Zurel

Op zondag 8 maart besteedt Erve Zurel voor vierde achtereen volgende jaar aandacht aan de Internationale vrouwendag. Er worden in het land verschillende activiteiten georganiseerd rond de 8e maart. De oorsprong van de vrouwendag ligt ruim 100 jaar geleden, waar vrouwen staakten om aandacht te krijgen voor de rechten van de vrouw. Tegenwoordig ligt de nadruk vooral op het inspireren en elkaar te ontmoeten. Ervaringen te delen en uit te wisselen.
Erve Zurel wil de verbinding tussen vrouwen versterken en heeft elk jaar een thema voor deze dag. Dit jaar is het thema *Vrouw en Passie* waar extra aandacht aan gegeven wordt.
Er wordt een krachtig en inspiratief programma geboden. Het programma vult de hele dag, en is inclusief lunch.
Esselien Nieuwenhuis, Bernadette Nijhof en Erna Rensen zullen alle drie een lezing geven en daarop volgend een workshop. Esselien laat ervaren hoe belangrijk het samen smelten van Lichaam en ziel is.
Bernadette zal met haar paard Rosie een stukje van de sluier oplichten hoe een paard als een spiegel kan werken. Bernadette noemt het zelf ‘ het paard als stille leraar”.
En Erna Rensen sluit de dag af met een lezing en workshop over Gepassioneerd VrouwZijn en haar intuïtie. Hoe vrouwen un intuïtie leren herkennen en daar steeds meer op kunnen gaan vertrouwen.
De kosten voor de gehele dag zijn 44.50 euro inclusief koffie/thee en lunch.
De opbrengst van die dag gaan naar de stichting Adwuna Ye. Een kleinschalige stichting die werkzaam is in Ghana en daar de vrouwen steunt in de vele werkzaamheden die ze moeten verrichten. “ We hebben gekozen voor dit goede doel, omdat het hier echt om de vrouwen ondersteuning gaat. En het is een Internationale vrouwendag dus gaan we de grenzen over. We zijn nog bezig om iemand van de stichting hun verhaal te laten doen op 8 maart”. Aldus Clare Zurel
Bekijk ook onze website voor informatie en/of deelname mail naar info@ervezurel.nl of bel Clare 0651573871.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook