Algemeen

23 februari 2015

Alzheimer Café in Borculo op 10 maart

Alzheimer Café in Borculo op 10 maart

De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in de gemeente Borculo. Het thema van deze maand is “De goede zorg in de thuissituatie”. Door de wijzigingen in ons zorgstelsel gaat er veel veranderen in de ondersteuning en zorg. Veel van deze ondersteuningsvormen komen bij de gemeente te liggen.
Bij wie kan je terecht in de gemeente Berkelland als je ondersteuning of hulp nodig hebt in de thuissituatie? Waar hebt u recht op? Vanavond komt iemand van het “Voormekaar team” om u hier iets over te vertellen. U kunt die avond terecht met uw vragen.
Een Alzheimer Café is een belangrijk trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen u meemaakt of bezighoudt; over dementie zelf en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd.
Zie voor meer informatie de website:www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13514411
Alzheimer Café Borculo
Datum: 11 maart 2015
Plaats: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook