Home » Algemeen » Blokker Borculo verhuist naar Veemarkt
Algemeen
Featured

24 februari 2015

Blokker Borculo verhuist naar Veemarkt

Blokker Borculo verhuist naar Veemarkt

BORCULO – De Blokker in Borculo verhuist vanaf april naar het centrum. Dit laat de Blokker weten aan OverBorculo. Op dit moment zit de winkel gevestigd aan de Steenstraat.
De winkel gaat verhuizen naar de Veemarkt. Dit zijn de oude panden van het reisbureau en de ABN Bank. Hiernaast gaat de Blokker gebruik maken van een gedeelte van het pand van Gloriosa. De bloemenwinkel liet gisteren weten te gaan sluiten na ruim 4,5 jaar open te zijn geweest. ”Voor mij persoonlijk is het tijd geworden om een nieuwe uitdaging aan te gaan waar mijn creativiteit volledig ten goede komt”, schrijft de eigenaresse van Gloriosa op Facebook.
11016621_913927238651643_253582340_n
De Blokker blijft in Borculo en verhuist binnenkort: “Vanmorgen hebben we de handtekening gezet! Op 1 april krijgen we de sleutel.” laat de trotse eigenaresse, Agneta Meeskes weten. “We zijn blij dat het centrum van Borculo weer bruist met een gevarieerd winkelaanbod.”
Blokker Borculo verhuist naar Veemarkt - Handtekening
De huidige locatie aan de Steenstraat:
Blokker Borculo verhuist naar Veemarkt - Steenstraat

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com