Algemeen

4 maart 2015

HCR Prinsen op bezoek bij de Distel Biljarts

HCR Prinsen op bezoek bij de Distel Biljarts

Met nog vier wedstrijden te gaan gaat de competitie van de eredivisie driebanden de beslissende fase in. Dit geldt met name ook voor het Haarlose HCR Prinsen dat komende zondag op bezoek gaat bij de nummer vijf, de Distel Biljarts in Roosendaal.
Stelt zich de Haarlose formatie handhaving als opgave, voor de thuisclub is dit misschien wel de laatste mogelijkheid om zich te plaatsen voor de play-off wedstrijden om het kampioenschap.
De eerste wedstrijd in Haarlo werd een 2-6 nederlaag voor de ploeg van captain Michel van Silfhout, die zelf deze middag niet van de partij is. De winstpartij kwam op naam van Raymund Swertz die Hans van der Wurf met 50-5 in 32 beurten het nakijken gaf.
Voor zondag doet de captain weer een beroep op Christian Rudolph die samen met Anno de Kleine, Markus Galla en Raymund Swertz moet gaan proberen om minimaal met één punt uit het Brabantse huiswaarts te keren.
Ook captain John Tijssens heeft een verandering in zijn team aangebracht. Puck van Aart, die al drie keer eerder in actie kwam voor de Roosendaalse formatie, zal de plaats innemen van Van der Wurf. Verder bestaat het team uit Sjef Philipoom, Gerwin Valentijn en de captain zelf.
De eerste twee partijen beginnen zondag om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook