Algemeen
Sport

9 maart 2015

1 keer goud, 3 keer zilver en 2 keer brons voor Borchlo!

1 keer goud, 3 keer zilver en 2 keer brons voor Borchlo!

Op zaterdag 7 maart behaalden een aantal Borchlo-turnsters wederom mooie resultaten in de Saza-hal van Doetinchem.
Voor Lina Brand en Lotte Sollman, uitkomend voor de categorie Jeugd 1 D3, was het de tweede wedstrijd dit seizoen. Doordat ze allebei weer mooie turn-oefeningen lieten zien, stonden ze weer samen op het podium. Lina presteerde overall goed, maar blonk uit op de balk. En daarom mocht ze weer de gouden medaille in ontvangst nemen. Lotte was de beste op de brug en behaalde ook dit keer weer een medaille: een zilveren dit keer.
Jasmina Nounouh, als enige actief in de categorie jeugd 2 supplement, turnde ook weer goed. Ze maakte oa een hele mooie arabier-salto achterover op de vloer en stond daarom ook weer op het podium. Nu met een zilveren medaille.
Elin Ovaa, uit de categorie instap D2 behaalde ook zilver. Dik verdiend, want haar brugoefening was erg goed en op de vloer liet ze mooie overslag zien.
Voor de Pré Instap turnsters, de Borchlo talenten in spé, was het de eerste wedstrijd van het seizoen. Een spannende ervaring dus voor deze jonge meisjes. Nikkie Huurneman turnt in de categorie categorie Pré-instap D1 en Isolde Luiten in de Pré-pré-instap D2. Zij behaalden allebei maar liefst brons!
Anne Prinsen, Janne Waanders, Tosca van der Weide, Dido Sebök, Merel Verhoeven, Pien Simmering en de tweeling Auke en Loes Kistemaker deden vandaag ook mee. Individueel waren er successen en mooie resultaten, maar helaas dit keer geen medailles voor hen.
Isolde Luiten brons
Nikkie Huurneman brons
Jasmina Nounouh zilver

Advertentie:

Booking.com

Lees ook