Home » Algemeen » Donateursconcert Amicitia op 20 maart
Algemeen

9 maart 2015

Donateursconcert Amicitia op 20 maart

Donateursconcert Amicitia op 20 maart

Op vrijdagavond 20 maart a.s. kunt u gaan genieten van een mooi donateursconcert van muziekvereniging Amicitia uit Geesteren onder leiding van dirigent Gerben van Lochem.
Het harmonieorkest probeert aan elk concert een verrassende draai te geven. Zo heeft de vereniging het afgelopen jaar samengewerkt met orkesten uit de buurt en een fantastisch ‘Naoberconcert’ verzorgd met meer dan 100 muzikanten! In december 2014 heeft Amicitia een sfeervol kerstconcert gegeven samen met het pop- en musicalkoor Popcorn uit Lochem.
Dit keer heeft de vereniging gekozen voor een concert waarbij telkens een andere instrumentgroep in de schijnwerper wordt gezet. Door solo’s willen de leden hun instrument èn zichzelf persoonlijk aan u voorstellen! Titels als ‘Hornfestival’, ‘Trumpet Filigree’ en ‘Sax in the city’ komen voorbij.
Verder zullen deze avond twee leden in het zonnetje worden gezet: Jan Karssenberg heeft maar liefst 60 jaar de saxofoon bij Amicitia bespeeld en Anet Bannink heeft al 40 jaar haar beste muzikale beentje voorgezet op de trombone.
Het concert vindt plaats in zaal Baan en begint om 20.00 uur. Donateurs en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Advertentie:


Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 20 september 2022

    BORCULO – De Borculoër Wico van Leeuwen is vermist. De man wordt al sinds 14 mei 2022 vermist en de politie maakt zich zorgen

  • 20 september 2022

    GEESTEREN – Afgelopen weekend werd er in Geesteren het jaarlijkse Schuttersfeest gevierd. Op zaterdag werd het Vaandelzwaaien gehouden, geheel volgens traditie, met muzikale

  • 19 september 2022

    BORCULO – Menigeen gaat binnenkort weer in de tuin aan de slag en dan blijkt het tuingereedschap toch niet meer zo scherp. Maar

Booking.com