Home » Algemeen » Gemeente neemt afstand van kwetsende opmerking tijdens zorgtribunaal
Algemeen

15 maart 2015

Gemeente neemt afstand van kwetsende opmerking tijdens zorgtribunaal

Gemeente neemt afstand van kwetsende opmerking tijdens zorgtribunaal

BORCULO – De gemeente Berkelland neemt afstand van een kwetsende opmerking over wethouder Scharenborg die donderdagavond gemaakt is tijdens het door de FNV georganiseerde zorgtribunaal in Borculo. De vergelijking tussen het handelen van de wethouder en Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog is ongepast.
De burgemeester heeft contact gehad met de vicevoorzitter van de FNV dhr. Kuin. Beide partijen zijn het erover eens dat een dergelijke vergelijking ongepast is. In ons land mogen we met elkaar van mening verschillen en tijdens discussies mag het er hard aan toegaan, maar het moet wel fatsoenlijk blijven.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com