Home » Algemeen » Palmpasenoptocht Borculo
Algemeen

17 maart 2015

Palmpasenoptocht Borculo

Palmpasenoptocht Borculo

Ook dit jaar zal er weer een palmpaasoptocht worden gehouden en wel op zondag 29 maart 2015. De opzet zal echter iets anders zijn dan andere jaren. De organisatie heeft samen met de mensen van de RK Kerk het plan opgevat om het samen te gaan doen.
Voor diegene die mee wil doen worden verzocht om vanaf 11.45 uur te verzamelen met de palmpaasstok achter de RK Kerk. Muziekvereniging Volharding zal op het eind van de viering in de kerk samen met alle kinderen een rondje door de kerk maken. Hierna gaat de stoet naar buiten voor de optocht door het centrum van Borculo. Er is voor alle deelnemers een kleine versnapering. De optocht start om 12.00 uur. Doe mee en laat een oude traditie niet verloren gaan. Dus graag tot ziens op zondag 29 maart om 12.00 uur achter de RK Kerk!

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com