Algemeen

19 maart 2015

Open dag op de Da Vinci school Borculo op 30 maart

Open dag op de Da Vinci school Borculo op 30 maart

Op maandag 30 maart opent de Da Vinci school uit Borculo haar deuren. Geïnteresseerde ouders zijn welkom op de volgende tijdstippen:
Blok 1: 09:00-10:00
Blok 2: 10:45-11:45
Blok 3: 13:00-14:00
Het programma per tijdvak:
• 20 minuten een les bijwonen
• Korte presentatie over het Da Vinci onderwijs door Jolanda Reinders
• Gelegenheid om vragen te stellen. Oa ook aan ouders van Da Vinci leerlingen.
Taal, rekenen én Russisch
Tijdens de Open Dag kunnen geïnteresseerde ouders zien hoe het er normaal gesproken op de Da Vinci school aan toe gaat. Iedere ochtend krijgen de kinderen rekenen en taal. ’s Middags is er tijd voor verbreding en verdieping. Zo kunnen ze elke maandagmiddag ateliers volgen. Deze periode kunnen ze kiezen tussen Russisch, Science of Programmeertalen.
Op de Open Dag kunt u er voor kiezen om tijdens het ochtendprogramma of het middagprogramma mee te kijken.
Aanmelden
Geïnteresseerde ouders kunnen zich vóór 27 maart opgeven via
info@davinci-berkelland.nl onder vermelding van Open dag. Graag daarbij ook aangeven welk blok (’s ochtends of ’s middags) de voorkeur heeft en bij welke groep (middenbouw of bovenbouw) u wilt kijken. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
Da Vinci
De Da Vinci school is een voltijds basisschool voor hoogbegaafde jongens en meisjes. De kinderen krijgen dezelfde vakken als op andere basisscholen aangeboden. Maar dan wel compact en op een uitdagend niveau. Daarnaast is er ruimte voor verdiepen en verrijken. Op de Da Vinci zit uw kind niet alleen tussen leeftijdsgenoten, maar ook tussen ontwikkelingsgelijken. Speerpunten zijn: zelfstandig werken en leren leren. Voor meer informatie: www.davinci-berkelland.nl. De Da Vinci school wordt ondersteund en begeleidt door Novilo. Voor meer informatie: www.novilo.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook