Algemeen

19 maart 2015

HCR Prinsen uit op revanche tegen A1 Biljarts

HCR Prinsen uit op revanche tegen A1 Biljarts

Met nog drie wedstrijden te gaan is het alle hens aan dek voor de driebandenspelers van HCR Prinsen om degradatie te voorkomen. Met slechts twee punten voorsprong op Sas van Gent en één punt op Rosmalen is de ploeg van captain Michel van Silfhout er alles aan gelegen om komende zondag revanche te nemen op A1 Biljarts uit Apeldoorn waar eerder met 6-2 van werd verloren.
Hij heeft zijn team op verschillende plaatsen aangepast. Zo zal Christian Rudolph als kopman op plek één spelen, Anno de Kleine speelt op twee, de captain zelf op drie en Raymund Swertz, die de eer redde in Apeldoorn, speelt ook nu op vier.
De tegenstander komt met dezelfde vier spelers naar Haarlo, namelijk Raimond Burgman, Martien van der Spoel, Henk Blauwblomme en captain Addy Wienk. De eerste twee partijen, die tussen Anno de Kleine en Martien van der Spoel en Raymund Swertz en Addy Wienk, beginnen aan de Eibergseweg in Haarlo om 13:00 uur. Daarna spelen Christian Rudolph tegen Raimond Burgman en Michel van Silfhout tegen Henk Blauwblomme.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook