Algemeen

23 maart 2015

“Passion for Kids” op zaterdag 4 april

“Passion for Kids” op zaterdag 4 april

BORCULO – “Passion for Kids” is een levendig, muzikaal evenement, speciaal voor èn door kinderen van alle basisscholen in Berkelland. Voor de tweede keer in Nederland; een uniek evenement in de binnenstad van Borculo. De deelname is gratis. Verzamelen op zaterdag 4 april in de Joriskerk op het Muraltplein, aanvang 17.00 uur.
Het verhaal met liedjes: eigentijds
Het verhaal gaat over de laatste dagen van Jezus. De kinderen beleven dit verhaal aan de hand van moderne hedendaagse liedjes. Een van de zangeressen die meedoet is Ellie, bekend als Borculose live-zangeres in het talenten TV-programma “The Voice Kids”. Alle kinderen kunnen alvast gaan oefenen; 2 liedjes staan op de site: http://www.passionforkids.nl
Met het kruis door het centrum
Net zoals bij de landelijke Passion wordt er een groot kruis gedragen door enkele straten van de binnenstad van Borculo. Het kruis is zo gemaakt dat de kinderen zelf het kruis kunnen dragen. Een bijzonder moment, waarover nog weken nagepraat gaat worden.
Oproep: kinderen gezocht!
Aanmelden voor het evenement en de optocht is niet nodig. Als kinderen speciaal een tekst willen lezen, het verhaal willen uitbeelden of het kruis willen dragen, mogen zij dat kenbaar maken via http://www.passionforkids.nl.
Zaterdag 5 april, 17.00 uur
Start: Joriskerk aan het Muraltplein.
Einde: circa 18.00 uur bij RK Kerk.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook