Algemeen

23 maart 2015

Alzheimer Café in Borculo op 14 april

Alzheimer Café in Borculo op 14 april

De afdeling Achterhoek van Alzheimer Nederland organiseert elke tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in de gemeente Borculo.
Het thema van deze maand: Steeds een stukje afscheid nemen
Deze avond wordt stilgestaan bij het afscheid nemen, onder andere door een gesprek met een mantelzorger. Zijn vrouw heeft dementie. Geconfronteerd worden met dementie, dat betekent voor de directe omgeving vaak ook een vorm van verlies. Stukje bij beetje moet je afscheid nemen van de persoon zoals iemand altijd was en waar je vertrouwd mee bent. Dit geldt niet alleen voor de naaste partner, maar ook voor anderen in de omgeving van de persoon met dementie.
Een Alzheimer Café is een belangrijk trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen u meemaakt of bezighoudt; over dementie zelf en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer. De toegang is altijd gratis evenals de koffie en de thee. Voor overige consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Zie voor meer informatie de website: www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek of bel met de alzheimertelefoon van de afdeling Achterhoek: 06-13514411
Alzheimer Café Borculo
Datum: 14 april
Plaats: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Tijdstip: Inloop en koffie vanaf 19.00. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook