Home » Algemeen » 22e Reurei op 28 en 29 maart in Haarlo
Algemeen
Haarlo

25 maart 2015

22e Reurei op 28 en 29 maart in Haarlo

22e Reurei op 28 en 29 maart in Haarlo

HAARLO – De 22e editie van de Achterhoekse Paaseierenbeurs Reurei wordt op 28 en 29 maart gehouden in de zalen van café-restaurant Prinsen Eibergseweg 13 in Haarlo.
“Reurei” de Paaseierenmarkt van de Achterhoek, een beurs waar prachtige eieren, Paas folklore, een sfeervolle zaal en Achterhoekse gastvrijheidheid zorgen voor een pracht evenement. Dit jaar is er naast de eierenbeurs ook aandacht voor kunst. De ei-kunstenaars zullen hun mooiste werken tonen aan het publiek. Zij laten graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschilderd en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei.
Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de fraaie handenarbeid, maar kunnen ook de trotse eigenaar worden van zo’n versierd ei. Naast de vele eieren is er kunst te bekijken, onder andere schilderijen, Tiffany, keramiek en sieraden.
Reurei is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 2,50 (kinderen tot 12 jaar gratis).
Voor informatie: www.reurei.nl of www.facebook.com/reurei

Advertentie:

Booking.com

Lees ook