Algemeen
Sport

30 maart 2015

Kampioenen bij Kerkemeijer Gemini

Kampioenen bij Kerkemeijer Gemini

BORCULO – In sporthal ’t Timpke werden zaterdag 21 maart 2 teams van volleybalvereniging Gemini kampioen in de voorjaarscompetitie bij het minivolleybal.
Team 2 op niveau 6 werd ongeslagen kampioen in de 2e klasse door een 4-0 overwinning tegen Elite/Dynamo N6.2 uit Neede. Door deze uitslag is het team op 2 wedstrijden voor het einde van de competitie door de achtervolgers niet meer te achterhalen. De meiden verloren tot nu toe slechts 3 sets en zijn dus een zeer terechte kampioen.
Team 2 op niveau 5 werd ook ongeslagen kampioen in de 2e klasse door een 4-0 zege tegen DVO N5.1 uit Hengelo(G). De meiden moesten nog 1 set winnen om de titel binnen te halen en dat hadden ze al heel snel voor elkaar. Met nog 1 wedstrijd te gaan hebben ze maar 1 set gelijk gespeeld en 1 set verloren in deze competitie. Dus ook zij zijn de terechte kampioen.
Na afloop mochten de teams met hun trainster en coach van velen de felicitaties in ontvangst nemen en kregen zij ook heel veel presentjes. Van de vereniging ontvingen zij voor hun geweldige prestaties de gebruikelijke kampioenstaart met daarop hun “eetbare” afbeelding.
N6.2 Kampioen

Advertentie:

Booking.com

Lees ook