Home » Algemeen » Septemberfeesten voortaan in Oktober
Algemeen
Featured

1 april 2015

Septemberfeesten voortaan in Oktober

Septemberfeesten voortaan in Oktober

UPDATE: Uiteraard was dit een 1 april grap.
BORCULO – De Septemberfeesten gaan vanaf volgend jaar door in oktober. Dit maakte de organisatie zojuist bekend. Om verwarring te voorkomen blijven ze met dezelfde naam doorgaan.
Ook na het jaren lang schenken van Grolsch, gaat de organisatie over op Bavaria Malt. “Malt bier is beter voor het feest. Zo worden er minder vernielingen aangericht en zijn er minder ruzies.” vertelt de organisatie aan OverBorculo.nl “Wij hopen met deze keus een breder publiek te trekken, ook mensen buiten Borculo zijn namelijk welkom.” vervolgt Dekkers.
Verder wil de organisatie de overlast in het centrum verminderen. Buurtbewoners klagen al jaren over slapeloze nachten tijdens de Septemberfeesten. Dekkers: “Gekeken wordt naar een eventuele nieuwe locatie bij de Hambroekplassen.” Of de kermis mee verhuisd weet Dekkers niet. “Misschien kunnen we met een shuttlebus gaan rijden om de 10 minuten, maar dit hebben we nog niet echt besproken.”. Hiermee hoopt de organisatie meer bezoekers te trekken naar de kermis.
De gemeente gaat zich in de volgende vergadering buigen over de plannen.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com