Home » Algemeen » Voorjaarsconcert Volharding in thema natuur
Algemeen

13 april 2015

Voorjaarsconcert Volharding in thema natuur

Voorjaarsconcert Volharding in thema natuur

Muziekvereniging Volharding geeft op zaterdag 18 april haar jaarlijkse voorjaarsconcert met als thema: ‘natuur’. Zowel het jeugdorkest, de harmonie, de majorettes als de slagwerkgroep gebruiken het thema als basis voor hun stukken. Natuur is een breed begrip in de muziekwereld en u zult daardoor tijdens het concert zeer afwisselende stukken te horen en te zien krijgen. U wordt bijvoorbeeld mee op reis genomen naar het mooie Antarctica en de Dolomieten, maar ook Guns ‘N Roses komt langs deze avond. De slagwerkgroep van Volharding zal dit concert ook samen met enkele jeugdleden optreden.
U bent van harte uitgenodigd voor het concert in muziekcentrum Borculo (voorheen muziekgebouw Volharding) aan de Haarloseweg 7 op zaterdag 18 april. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis! Na het concert zal er in de voyeur van het muziekcentrum nog gezellig na geborreld worden.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com