Algemeen
Featured

15 april 2015

Feestelijke activiteiten op Koningsdag in Borculo

Feestelijke activiteiten op Koningsdag in Borculo

BORCULO – Op de parkeerplaats aan de Kerkstraat en de omliggende straten zijn op Koningsdag verschillende activiteiten te beleven. In de ochtend een kindermarkt en in de middag onder andere een fietstocht, open mic en een mega stormbaan. Bekijk hieronder het complete programma.
10.00 – 12.30 uur – ORANJE KINDERMARKT voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. De kinderen mogen alleen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven. Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur. Ook wordt dan de prijswinnaar van de ballonnenwedstrijd van het afgelopen Septemberfeest bekend gemaakt.
13.00 – 14.00 uur
Fietstocht met een lengte van ca. 24 km. Kosten € 2,50 p.p. inclusief consumptiemunt.
13.00 – 18.00 UUR
Open mic en optredens van Partyband Don’t Shoot.
14.00 – 18.00 UUR
Mega stormbaan, klimtoren, kanoën en Standup paddling.
Al vanaf 10.00 uur kun je springen op een luchtkussen, is er een schminkhoek, zijn er speciale oranje ballonnen en gezellige zitjes waar een drankje en een hapje kan worden genuttigd. Ook is er een suikerspin- en snoepkraam.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook