Home » Algemeen » 520 deelnemers voor Konings Sport Experience
Algemeen
Sport

17 april 2015

520 deelnemers voor Konings Sport Experience

520 deelnemers voor Konings Sport Experience

BORCULO – Op vrijdag 24 april, de dag waarop de Koningsspelen overal in Nederland plaatsvinden, organiseren de basisscholen uit Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar in samenwerking met de SFB voor de 2e keer de Konings Sport Experience. Dit jaar doen er zo’n 520 leerlingen mee.
De dag is opgedeeld in 2 verschillende onderdelen: de atletiekonderdelen waarbij leerlingen van groep 5-8 verschillende atletiekonderdelen uitvoeren en een diploma ontvangen en het onderdeel “Sport Experience” waarbij ze kennis maken met nieuwe trendsporten, waarmee ze nog niet of weinig in aanraking zijn geweest, zoals bijvoorbeeld kronum, slacklinen en ultimate frisbee. De atletiekonderdelen vinden plaats op de velden van k.v Olympia ’22 en de Sport Experience op de velden van v.v. Reünie.
Tussen de middag wordt er een ‘Koningslunch’ genuttigd. De Sport Experience wordt begeleid door leerlingen van het Graafschap College Sport en Bewegen Doetinchem. De atletiekonderdelen worden begeleid door de ouders en docenten van de desbetreffende scholen.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com