Algemeen
Sport

19 april 2015

Bram Reijntjes vrijwilliger van het jaar bij v.v. Reünie.

Bram Reijntjes vrijwilliger van het jaar bij v.v. Reünie.

BORCULO – Het is een goede gewoonte om een keer per jaar de vrijwilligers in het zonnetje te zetten, want vrijwilligers zijn de spil van de vereniging en zonder vrijwilligers is er geen vereniging.
Voorzitter Thijs Bouwhuis van Reünie opende vrijdag 17 april de vrijwilligersavond met het bedanken van alle vrijwilligers en door te zeggen, dat we allemaal SAMEN Reünie in stand moeten houden. Dat is ook de reden, dat Reünie een vrijwilligerscommissie, onder voorzitterschap van Remco van den Berg, heeft ingesteld. Onder Remco’s leiding is enige tijd geleden het project “Betrokkenheid en talent” gestart met het doel mensen enthousiast te maken om iets voor Reünie te gaan doen. Er wordt geïnventariseerd wat mensen kunnen en willen doen voor Reünie. En de eerste gesprekken, die zijn gevoerd, zijn zeer positief!
Thijs vond, dat iedereen, die naar de vrijwilligersavond was gekomen eigenlijk winnaar was, maar er kan er natuurlijk maar één de echte winnaar zijn. Tien kandidaten waren genomineerd voor de titel vrijwilliger van het jaar,en de drie die de meeste stemmen kregen waren, Jolanda Eelderink, Mike Hemmink en Bram Reijntjes en Thijs vroeg, of zij naar voren wilden komen. Mike was helaas afwezig, daar hij nog een zaalvoetbalwedstrijd moest spelen, maar hij mocht zijn bloemen later op de avond nog in ontvangst nemen. Daarna maakte Thijs de vrijwilliger van het jaar bekend en dat werd Bram, een titel, die hij een jaar mag dragen.
Foto’s:
vrijwilligersavond 163

Advertentie:

Booking.com

Lees ook