Algemeen
Featured

22 april 2015

23e editie Bloemenmarkt op zondag 3 mei

23e editie Bloemenmarkt op zondag 3 mei

BORCULO – De Bloemenmarkt in Borculo belooft opnieuw een boeiend evenement te worden. Op zondag 3 mei wordt de 23e editie gehouden. Het gevarieerde programma telt tal van activiteiten. Bloemen, planten, muziek, en optredens staan centraal en de meeste winkels zijn geopend.
Bloemenmarkten zijn zeldzaam in de regio. De succesvolle Borculose markt vormt een uitzondering. Het trekt traditiegetrouw veel belangstellenden uit de hele regio. De Bloemenmarkt wordt gehouden op zondag 3 mei van 12 tot 17 uur. Op deze eerste zondag van mei is het altijd gezellig druk in de straten van Borculo. Want naast de marktkramen is er van alles te doen. Het evenement is een initiatief van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB). Niet alleen inwoners van Borculo zelf, ook vanuit omliggende plaatsen weten de mensen het evenement op waarde te schatten. Zo is de Bloemenmarkt uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast een uitgebreid aanbod van bloemen, planten en perkgoed valt er die zondag nog meer te beleven. De bijzondere sfeer zorgt voor een gezellig en gemoedelijk evenement. Er zijn veel verschillende marktkramen met enkele grote bloemaanbieders. Voor elke kopende klant bij de geopende winkels en leden van de BOV is er een gratis bosje bloemen (zolang de voorraad strekt).
Maar er zijn meer activiteiten. Op het podium in de winkelstraat zijn optredens van onder andere Jeugddrumband Klein Begin. Her en der in de stad komen de Diekhookse Klumpkes in actie. Verder worden er demonstraties verzorgd door Gymnastiek en Jazzdansvereniging Borchlo. Er is de mogelijkheid om op een trike te rijden onder leiding van Henk Hoek van Ultimate Adventures. Maar ook voor kinderen is er op de Bloemenmarkt volop vertier. Ze worden in de gelegenheid gesteld een mooi bloemstukje te maken voor Moederdag onder leiding van Monique Temmink van Bloemuniek. Verder staat er op de Veemarkt een draaimolen opgesteld.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook