Algemeen

24 april 2015

Wat wordt de mooiste tuin van Ruurlo of Borculo 2015?

Wat wordt de mooiste tuin van Ruurlo of Borculo 2015?

BORCULO / RUURLO – Het voorjaar is in volle gang, de tuin weer wakker geworden dus de keurmeesters van de Berkellandse afdeling van Groei en Bloei gaan weer op pad. In het voorjaar, de zomer en het najaar worden alle voortuinen binnen de bebouwde kom van Ruurlo en Borculo gekeurd door de keurmeesters. De tuinen worden door drie keer twee verschillende keurmeesters bezocht. Zij beoordelen de tuinen op verschillende onderdelen, zoals: het plantenassortiment, het onderhoud en de opbouw van de tuin. In Ruurlo zal als extra prijs de ‘Gouden Schoffel’ uitgereikt worden, dit is een prijs voor het beste burgerinitiatief.
De jaarlijkse prijsuitreiking vindt voor Ruurlo plaats op maandag 5 oktober 2015 om 19.30 uur in “zaal de Tapperij ” in Ruurlo. Voor Borculo is dit op maandag 12 oktober 2015 om 19.30 uur in “zaal Peters” in Borculo.
Noteer deze data vast in uw agenda, iedereen is daar van harte welkom, ook al heeft u geen prijs. Bij deze prijsuitreikingsavond wordt foto’s getoond van diverse in de prijzen gevallen tuinen. Meer informatie over Groei & Bloei op berkelland.groei.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook