Home » Algemeen » Keikamp en school Noord winnen schoolvoetbaltoernooi
Algemeen
Sport

24 april 2015

Keikamp en school Noord winnen schoolvoetbaltoernooi

Keikamp en school Noord winnen schoolvoetbaltoernooi

BORCULO – Woensdag 22 april was er weer een schoolvoetbaltoernooi op de Wildbaan, georganiseerd door v.v. Reünie en nu voor de groepen 7 en 8. Het werden spannende wedstrijden, waarbij de St. Jorisschool in de breedte de sterkste was. Bij de meisjes hadden ze maar liefst 3 teams in een halve finale, maar uiteindelijk werd St.Jorisschool 1 in de finale afgetroefd door School Noord. Ook bij de jongens een team van de St.Jorisschool in de halve finale en wel elftal 2, maar zij moesten genoegen nemen met een derde plaats.
Winnaar bij de jongens werd de Keikamp voor de Heuvelschool en op de vierde plaats Klein Borculo. De winnaars van, zowel de jongens als de meisjes, gaan door naar de regiofinales die op woensdag 20 mei ook bij Reünie zullen worden gespeeld. Ook aan de wedstrijden voor de groepen 7 en 8 hield de organisatie, bestaande uit Kees Bosma en Remco van den Berg een goed gevoel over: “Het is erg fijn, dat wij al jaren een beroep kunnen doen op veelal een vaste groep vrijwilligers, waardoor de organisatie ook dit keer weer vlekkeloos is verlopen.”

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com