Home » Algemeen » Winnaars van de Art Battle zijn bekend
Algemeen

26 april 2015

Winnaars van de Art Battle zijn bekend

Winnaars van de Art Battle zijn bekend

BORCULO – Op 24 april zijn de winnaars bekend geworden van de Art Battle 2015. Het publiek heeft fantastisch gereageerd, want er zijn meer dan 210 stemmen uitgebracht! Binnen de verschillende studierichtingen heeft degene met de meeste stemmen gewonnen.
Voor de afdeling vmbo heeft Elles Rotink gewonnen met “Een smaakvol rondje Europa”. Nienke Temming heeft voor de afdeling HAVO gewonnen met “Social media mag niet meer misbruikt worden”” en Kato klein Gunnewiek met “heiligschennis en schijnheilig” voor de afdeling vwo.
Onder de eeuwenoude balken van de Weemhof exposeerden leerlingen van drie middelbare scholen hun eindexamenwerk beeldende kunst. De Art Battle 2015 is een wedstrijd tussen leerlingen van 3 middelbare scholen die dit jaar eindexamen hebben gedaan in het vak beeldende kunst voor de afdeling vmbo, havo en vwo. Deelnemende scholen zijn: Staring College, Scholengemeenschap Marianum en Het Assink Lyceum.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com