Home » Algemeen » Nationale Bevrijdingsvuurestafette ‘Loopgroep Noar Borklo’
Algemeen

28 april 2015

Nationale Bevrijdingsvuurestafette ‘Loopgroep Noar Borklo’

Nationale Bevrijdingsvuurestafette ‘Loopgroep Noar Borklo’

BORCULO – Het Bevrijdingsvuur is hét symbool voor leven in vrede en vrijheid. Een groep lopers uit Haarlo, Geesteren, Gelselaar en Borculo zal zorgen dat het Bevrijdingsvuur dit jaar ook in Borculo brandt. Zij doen mee onder de naam Loopgroep Noar Borklo.
De groep bestaat uit Daniël Wentink, Edwin Textor, Leo Roest, Marinus Wijlens, Anouk Tragter, Gerrit Klein Braskamp, Loes Hogenbirk, Josselyn Wentink, Alice te Velthuis, Anja Dibbelink, Adrie Hoenink, Tom Nijland, Gerard Hilhorst en de chauffeurs Jan Bomans, Jacolien Schepers en Gerrit Fokkers.
De groep vertrekt op 4 mei om ca. 20.30 uur vanuit Borculo naar Wageningen. Op 5 mei zullen zij ’s ochtends tussen ca. 10.00 uur en 11.30 uur Gelselaar, Geesteren, Haarlo en Borculo aan doen. Via social media geven wij de doorkomsttijden door, zodat de loopgroep op applaus van veel inwoners kan rekenen.
Om 14.00 uur wordt het Bevrijdingsvuur op de Veemarkt in Borculo ontstoken en zijn er tal van activiteiten. Voor meer info zie de websites van de Oranjeverenigingen uit Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook