Home » Algemeen » Touwtrek toernooi in Borculo op 3 mei
Algemeen

28 april 2015

Touwtrek toernooi in Borculo op 3 mei

Touwtrek toernooi in Borculo op 3 mei

BORCULO – Zondag 3 mei organiseerd TTV Heure uit Borculo het vierde toernooi van de competitie gewest Oost. In de ochtend word er om 10.30 uur begonnen met de 720 kg klasse en de 640 kg klasse. ‘S middags staan de jeugd en de 680 kg klasse aan het touw.
TTV Heure doet mee in al deze klasses. Het middagprogramma zal vanaf een uur of één beginnen. Met het bijna 60 jarig bestaan van de vereniging is Heure de oudste nog actieve touwtrekvereniging van Nederland. Opricht op 2 juni 1955.
Het wedstrijdterrein ligt aan de Lebbenbruggedijk in Borculo, tegenover het Openluchttheater Galgenveld. Entree is gratis.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com