Home » Algemeen » Wandelen met WerkCafé Berkelland in Haarlo
Algemeen
Haarlo

30 april 2015

Wandelen met WerkCafé Berkelland in Haarlo

Wandelen met WerkCafé Berkelland in Haarlo

HAARLO – Op woensdag 13 mei organiseert WerkCafé Berkelland een netwerkwandeling rondom Haarlo. De lente is het voorbeeld van een nieuw begin en nieuwe kansen. In een natuurlijke omgeving nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe inspiratie opdoen, ervaringen delen en ondertussen genieten van al het ontluikende groen om je heen. Dat biedt nieuwe kansen.
De wandeltocht is ca. 6 km lang en gaat langs het karakteristieke kerkje en het kerkepad richting het Wolinkbos. De route vervolgt zich langs natuurkampeerterrein ’t Scharvelt. Na afloop kan op het terras of in het vernieuwde café Prinsen op eigen kosten iets worden genuttigd.
Wandel je mee? Meld je aan vóór dinsdag 12 mei via wcb.sportenbewegen@gmail.com
Verzamelplaats: parkeerplaats Café Prinsen
Aanvang: 14.00 uur.
Over WerkCafé Berkelland
WerkCafé Berkelland organiseert thema-avonden, excursies en wandeltochten. Een mooie afwisseling van binnen- en buitenactiviteiten. Kijk op www.werkcafeberkelland.nl voor een overzicht van alle activiteiten.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com