Home » Algemeen » Lentetoertocht door BMAC/Mamola op 17 mei
Algemeen

9 mei 2015

Lentetoertocht door BMAC/Mamola op 17 mei

Lentetoertocht door BMAC/Mamola op 17 mei

BORCULO – Op zondag 17 mei 2015 organiseren BMAC Borculo en Mamola motoren een motortoertocht. De tocht, met halverwege de mogelijkheid voor een tussenstop bij café Peters in Borculo, is ongeveer 190 kilometer lang en voert door het prachtige Achterhoekse en Twentse landschap.
De start is tussen 9 en 11 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in Laren (Gld). De deelnemers worden ontvangen met een kop koffie en hebben daarna de mogelijkheid om de route in hun GPS-toestel te laten zetten. De route wordt aangeboden voor Garmin en TomTom toestellen.
De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon. Op www.bmac-borculo.nl is meer info over club en evenementen te vinden.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com