Algemeen
Featured
Sport

11 mei 2015

Sportuitslagen van de week (19)

Sportuitslagen van de week (19)

Elke week verzamelen we de uitslagen van de sportverenigingen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Heeft of mist u uitslagen op de website? U kunt ons e-mailen op info@overborculo.nl.

Voetbal

Reünie – Varsseveld: 1-4
GSV’63 – DEO: 0-2
Bredevoort – EGVV: 3-2
Sportclub Haarlo – Almen: 6-1

Paardensport

Afgelopen weekend werd er een thuiswedstrijd verreden voor de Hamelandse Springruiters. Henk-Jan Klein Braskamp won met Venus het L springen. Tweede in deze klasse werd Henk Veldhuis met Vamalia. Belinda Brinke Startte Charmant in Hengelo (gld) en mocht een eerste en vierde prijs in ontvangst nemen in de klasse L2 dressuur.

Korfbal

Olympia ’22 1 – Phenix ’72 1: 7 – 10
Olympia ’22 3 – WIKO 2: 13 – 10
KVZ E4 – Olympia ’22 E1: 6 – 0

Biljart

Na Dick Jaspers ook Jelle Pijl naar HCR Prinsen
Na de komst van topbiljarter Dick Jaspers, heeft HCR Prinsen zich ook verzekerd van de komst van de Hengeloër Jelle Pijl die van het naburige Holland Mineraal uit Lochem overkomt.

Tennis

Carlo Oosterbeek, Christian Stokkink, Simone ten Elshof en Iris Bais hebben al bij de 5e competitie dag het kampioenschap binnen gehaald. Na de 4 voorafgaande competitie dagen hoefde het team op zaterdag 9 mei nog maar 2 wedstrijden te winnen om kampioen te worden. Carlo won als eerste zijn enkel en Iris pakte de beslissende wedstrijd. De einduitslag van deze zaterdag is 4-1 voor de wildbaan.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook