Algemeen

11 mei 2015

Ervaringsdeskundige Bart Hulshof over werken als ZZP-er

Ervaringsdeskundige Bart Hulshof over werken als ZZP-er

NEEDE/ BERKELLAND- Het aantal ZZP-ers neemt snel toe, vooral bij mensen die al lang werkzoekende zijn. Op maandag 18 mei 2015 deelt Bart Hulshof zijn ervaringen in een lezing bij WerkCafé Berkelland. De Borculoër startte zonder bedrijfsplan of voorbereiding Hulshof TCO Oil Solution Nederland, de voorloper van Oil Support Nederland en VEON veiligheidstechniek. Met vier maanden draaide hij al quitte zonder gebruik te maken van banken of geldschieters.
Korte tijd later was het zelfs al voldoende om kostwinner te zijn, ondanks zijn vooropleiding LTS Metaal B-niveau en enkele ROVC cursussen. Hij had echter wel passie, durf, geloof, inzet en drive. “Een gezond stel hersens en boerenverstand zijn de basis om te starten als ZZP-er”, aldus Hulshof. “Netwerken als ZZP-er blijft belangrijk. Dit kan via bestaande bedrijven en ZZP-ers die al langer zelfstandig werken. Over een paar jaar werken velen als zelfstandige en nemen het heft in eigen handen”.
Oil Support Nederland richt zich o.a. op volledige analyse, technische aanpassing, precisieonderhoud en alle filtratie van alle oliehoudende machines en aandrijvingen. Zij bedienen elke eindgebruiker, OEM-markt en servicegebruikers in nagenoeg elke branche en behoren tot de groep Meest Succesvol Gestarte Ondernemers van de KVK. En ze zijn voorgedragen voor de Innovatie Top 100 van het MKB. Daarnaast biedt Oil Support Nederland werk aan vijf personen via payroll bedrijf Dit Loont uit Borculo.
Wil je weten hoe het de afgelopen 5 jaar Bart Hulshof als zelfstandige verging en denk je er wel eens aan om voor jezelf te beginnen? Kom dan voor de Do’s & Don’ts naar De Boerderij, Hessenweg 2 in Neede. Toegang en koffie/thee gratis. De zaal is open om 19:30 uur. De lezing start om 20:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook