Home » Algemeen » Beslissende duels voor v.v. Deo en v.v. Reünie
Algemeen
Featured
Sport
Voetbal

11 mei 2015

Beslissende duels voor v.v. Deo en v.v. Reünie

Beslissende duels voor v.v. Deo en v.v. Reünie

BORCULO – Beide clubs uit Borculo staan komende week voor een beslissend duel in de competitie. v.v. Deo speelt woensdag 13 mei een wedstrijd tegen Rietmolen om de tweede plek in de vijfde klasse C. Dit duel wordt gespeeld op sportpark ’t Haantje in Neede. De winnaar van dit duel gaat zondag spelen voor een plek in de vierde klasse. De wedstrijd in Neede begint om 19.30 uur.
v.v Reünie – Warnsveldse Boys
v.v. Reünie moet aan de bak om rechtstreekse degradatie te voorkomen. In Ruurlo speelt Reünie op donderdag 15 mei tegen Warnsveldse Boys. De club roept iedereen op om te komen aanmoedigen. De wedstrijd begint om 18.00 uur.
Sportclub Haarlo – SV Panter
De voetbalclub uit Haarlo heeft de nacompetitie bereikt. Sportclub Haarlo speelt voor promotie tegen SV Panter uit Veenendaal. De winnaar van beide duels speelt komend seizoen derde klasse. De thuiswedstrijd is op zaterdag 16 mei en de uitwedstrijd wordt gespeeld op 23 mei.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com