Home » Algemeen » Voorverkoop Taptoe Borculo start op 18 mei
Algemeen

16 mei 2015

Voorverkoop Taptoe Borculo start op 18 mei

Voorverkoop Taptoe Borculo start op 18 mei

BORCULO – Vanaf maandag 18 mei 2015 liggen de entreekaarten voor de Taptoe in Borculo klaar om verkocht te worden. De taptoe zal, na de goede ervaring uit 2014, weer plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie, Haarloseweg 13 te Borculo, met een gedeeltelijk overdekte tribune. Ook de begintijd van de taptoe is, net als vorig jaar, om 14.30 uur en eindigt om ± 17.00 uur. Gebleken is dat deze tijd prettiger is voor ouderen en gezinnen met kinderen.
Korpsen
De organisatie, de Stichting voor Cultuur Sport en Spel, heeft voor 2015 een prachtig programma samengesteld met de volgende korpsen:
– Wielrijdersmuziekkorps Crescenco, Opende
– Chr. Muziek- en Showband Juliana, Amersfoort
– Chr. Muziek- en Showband Bernhard (jeugdkorps), Amersfoort
– Schutterij De Eendracht, Ulft (met vaandelzwaaiers)
– Drumfanfare Euphonia, Eibergen (gem. Berkelland)
Voorverkoop
In de voorverkoop kunnen entreekaarten worden gekocht bij de TIB (v.h. VVV) aan de Hofstraat 5 in Borculo (tel. 0545-271966) en bij Tabak en Wijn en Zo (v.h. Tabakshop Neurink), Veemarkt 4 te Borculo. Ook kunnen online kaarten worden besteld via www.cultuursportspel.nl. De entreekaarten voor tribuneplaatsen kosten in de voorverkoop € 12,= per persoon en aan de kassa van het terrein € 15,=. Kinderen tot 12 jaar mogen voor de helft van de prijs de taptoe bekijken, mits onder begeleiding van volwassene(n).

Advertentie:

Booking.com

Lees ook