Algemeen
Featured

17 mei 2015

Sportuitslagen van de week (20)

Sportuitslagen van de week (20)
Voetbal

Sportclub Haarlo verliest eerste wedstrijd in strijd om promotie.
Sportclub Haarlo heeft in strijd om promotie de eerste wedstrijd verloren in het tweeluik tegen SV Panter. De wedstrijd eindigde ondanks een vroege voorsprong van Haarlo in een 1-2 eindstand. Op 23 mei speelt Sportclub Haarlo de tweede wedstrijd tegen SV Panter. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Veenendaal. De winnaar van beide duels speelt volgend seizoen in de derde klasse. (Foto: Frank ter Avest)
Sportclub Haarlo verliest
DEO kan in nacompetitie alsnog naar vierde klasse.
v.v. DEO heeft vanmiddag verloren van GSV’38 om rechtstreekse promotie naar de vierde klasse. De wedstrijd eindigde in 1-2 voor de ploeg uit Giesbeek. DEO kan alsnog promoveren naar de vierde klasse in de nacompetitie. Deze wedstrijden worden gespeeld op maandag 25 mei en zondag 31 mei. De eerste wedstrijd speelt de ploeg uit de Dijkhoek thuis, daarna uit.

Paardensport

Renate Kappert heeft de grote prijs van Berkelland springen pony’s gewonnen.
Op Hemelvaartsdag tijdens het concours in Neede is Renate Kappert met haar pony Poppings Roeyel 4e geworden in de klasse L springen categorie D-E, aangezien zij de hoogst geëindigde ponyruiter in deze klasse woonachtig in Berkelland was, mocht zij strijden om de grote prijs van Berkelland, en deze heeft ze gewonnen. Haar zusje Regina Kappert heeft een mooie 2e plaats gehaald met haar pony Hunter in de klasse L springen categorie B-C.
Renate Kappert wint  grote prijs van Berkelland

Korfbal

Mélynas 1 – Olympia ’22 1: 10 – 9
DLKV 2 – Olympia ’22 3: 9 – 12
Duko A2 – Olympia ’22 A1: 4 – 7
Olympia ’22 B1 – Ons Clubje B1: 5 – 2
Zwart Wit (D) F2 – Olympia ’22 F1: 8 – 0
Olympia ’22 E2 – Groen Zwart E1: 13 – 0

Paardensport
Op Hemelvaartsdag werd er een concours in Neede verreden. Geert Snijder werd met Jolente vijfde in de klasse L springen. Rita Ligtenbarg stuurde haar paard Frinando naar de winst in de klasse B dressuur. In Winterswijk stond afgelopen weekend de eerste selectiewedstrijd op het programma. Henk Veldhuis won de klasse L springen met Vamalia. Jan Lutke Willink volgde met Zisinaa op een tweede plaats en Danique Weernink werd in dezelfde klasse dertiende met Ulvana. In Holten werd Belinda Brinke met Charmant eerste in de klasse L2 dressuur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook